Львівщину туристичну презентують на «Free Time Festiwal 2017» у Гданську

2221 0
Цими вихідними, 1 та 2 квітня, Львівщина презентує свій туристичний потенціал на виставці «Free Time Festiwal 2017» у польському місті Гданськ.
фото: postup.brama.com

фото: postup.brama.com

"У Гданськ їдемо з новими новими туристичними картами із коротким описом об'єктів, туристичним гідом «Мандрівка транскордонням», та пропозиціями курортів і бізнесу. Львівщина чудовий напрямок для повноцінного, якісного відпочинку для всієї сім’ї. Відтак область готова дарувати незабутні моменти, враження та спогади своїм гостям усі чотири сезони на рік", - зазначила начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

За її словами, формат події передбачає участь в діловій програмі та саму презентацію Львівщини для гостей і ЗМІ, а також обмін інформацією і пропозиціями від бізнесу, — інформують у прес-службі Львівської облдержадміністрації. 

Читайте також: У Львові проведуть показ найкращої соцреклами про захист тварин 

До слова, щорічно «Free Time Festiwal» збирає більш як 22 000 відвідувачів. Це масштабна подія у форматі дводенного вихідного фестивалю, головною темою якого є презентація та просування різноманітних ідей і пропозицій дозвілля, від традиційних прогулянок до комплексних туристичних, культурних чи відпочинкових путівників.

Додамо, Львівщина єдиний представник України на виставці. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!