Львівська бібліотекарка стала амбасадоркою проєкту ООН «Найбільший урок у світі»

1372 0
Одночасно урок провели у 120 країнах світу.
Фото: ЕкоЛеотека

Фото: ЕкоЛеотека

Бібліотекарка Львівської обласної бібліотеки для дітей «ЕкоЛеотека» присвячена екологічному вихованню Оля Серкіс стала амбасадоркою Найбільшого уроку у світі – The World's Largest Lesson, йдеться на Фейсбук-сторінці ЕкоЛеотеки.

Читайте також: Скільки коштів виділили на народні доми та бібліотеки Львівської ОТГ

«Бібліотека недаремно скільки часу носить статус «Зеленої бібліотеки» та сповідує цілі сталого розвитку. Наша молода колега, бібліотекарка Оля Серкіс стала амбасадором Найбільшого уроку у світі The World's Largest Lesson. Чому це урок Найбільший? Бо проводиться він одночасно у 120 країнах світу», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Архіви під загрозою. У Львові збирають кошти на музей, що постраждав через пожежу

Оля Серкіс пройшла спеціальне навчання та провела чотири дистанційних уроки для старшокласників в одній зі шкіл Херсона, для школярів Рівненської області та міста Червонограда Львівської області.

На уроці молода бібліотекарка розповідала учням про Організацію Об'єднаних Націй, боротьбу зі зміною клімату, визнання статусу «кліматичних біженців», а також про екологію та кліматичні зміни.

Як справжній бібліотекар, Оля у своїх уроках озброїлася не лише знаннями, а й екологічними книгами, чим дуже зацікавила дітей.

«Я можу впевнено сказати, що надія на майбутнє є. Бо учасники уроку були креативні, конструктивно мислили, цікавились майбутнім і збереженням природи. Саме тому вони на певний час стали нашими супергероями, які об`єдналися разом для порятунку світу. Пишаюся ними», – сказала Оля Серкіс після проведення «Найбільшого уроку у світі».

Нагадаємо, у бюджеті розвитку Львова виділили кошти на капітальний ремонт 17 народних домів та закупівлю книжок, періодики і обладнання для бібліотеки у Львівській ОТГ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!