Еволюція бізнесу. Львів'ян запрошують на конференцію «Intro 2017: Людина майбутнього»

2087 0
23-го березня українські та міжнародні експерти й підприємці зустрінуться у Львові, аби обговорити те, яким буде бізнес майбутнього, чи можна дотримуватися етичних норм, не припиняючи розвиток технологій та чого очікувати від освоєння космосу.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Під прицільним фокусом на конференції розглянуть соціальне підприємництво як еволюцію бізнесу. Тут діятиме дискусійна панель Startup Planet з представниками найяскравіших та найуспішніших стартапів країни, – повідомляють організатори. 
 
Під час обговорення теми «Етика і технології: чи майбутнє нас потребує?» запропонують неочікувані погляди та рішення цієї проблеми.
 
Спікери конференції:
 
Ендрю Мейн Вілсон, голова організації PRME (Принципи відповідальної управлінської освіти) та CEO AMBA (Association of MBAs), Лондон
 
Шон Патрік Лаветт, керівник англомовної служби «Радіо Ватикан», Рим
 
Анна Уварова, співзасновниця благодійного магазину «Ласка», Київ
 
Юрій Мончак, директор лабораторії молекулярної діагностики, професор генетики медичного факультету провідних світових університетів Макгільського та Монреальсьного, Канада
 
Олег Дерев’янко, cпівзасновник і президент Kyiv Cyber Academy, cпівзасновник і голова ради директорів ISSP, засновник Інституту самореалізації
 
Томас Арктедіес, засновник Центру соціального підприємництва Швеції (CSES), CEO Ayond AB, Стокгольм
 
Рудольф Краєвський, засновник Vegano Hooligano Family, еко-підприємець, Київ.
 
 
Модератори:
 
Дискусійна панель «Етика і технології: чи майбутнє нас потребує?»: Ярина Ключковська, співзасновниця та директор комунікаційної агенції GROU. Соціальне підприємництво: Ярослав Притула, декан факультету Прикладних наук УКУ.
 
Більше інформації про подію можна дізнатися на сайті. Зареєструватись можна тут.
 
Організатори попереджають, що список спікерів та модераторів може оновлюватися.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!