Львівська бізнес-школа запрошує обговорити нову міфологію України

2076 0
Завтра, 9 липня, Львівська бізнес-школа УКУ запрошує на відкриту зустріч з Тетяною Ждановою, координатором проекту «Нова міфологія України», експертом із брендінгу.
фото: lvbs.com.ua

фото: lvbs.com.ua

Львівська бізнес-школа запрошує на зустріч із Тетяною Ждановою, яка розпочнеться завтра, 9 липня, о 18.30 годині. Реєстрація на зустріч є обов’язковою. Кількість місць обмежена. Для охочих взяти учать необхідно заповнити реєстраційну форму.

«У глобальному світі перемагають не тільки і не стільки кулі та армії, скільки сенси та ідеї. Не маючи власних сенсів та ідей, ми не зможемо перемогти та зайняти достойне місце у світі. Передумови для появи нової міфології сформувалися в процесі кардинальних змін, які переживають Україна та світ в цілому. Ці зміни поки що недостатньо усвідомлені, й їх усвідомлення є умовою отримання від них користі, а не шкоди.

Читайте також: Як змінити бізнес в Україні? 7 важливих тез Софії Опацької 

Україна прощається зі старими форматами напівколоніальної держави (УРСР, Малоросія) та переходить у новий для себе світ», – зазначають організатори та додають: «Нам потрібні нові міфи та герої. Нам потрібні власні сценарії, та переконливі  історії, розказані професійними творцями та звичайними людьми. Нам потрібен власний, створений нами світ для виникнення історій, який кожен з нас може наповнювати міфами. Ми мусимо пояснити Україну світові через новий український міф та водночас запропонувати цей міф українцям заради самоусвідомлення».

На зустрічі пропонують обговорити нову міфологію для України, зокрема:

- Що таке майбутня Україна, яка вона і для кого?
- Яке її місце у світі?
- Як наша країна може стати рішенням для загальносвітових проблем?
- Яких ми хочемо відносин з іншими?
- Яка наша пропозиція світові?

Дата: 9 липня. Час проведення: 18:30-20:00. Місце проведення: LvBS, вул. Козельницька, 2а, Лабораторія ідей  (ауд. 311).

Зареєструватись на зустріч

Контактна особа: Вероніка Саврук,
[email protected], 067 67 56 608

Довідка:

Тетяна Жданова – фахівець з брендінгу («Brandhouse»), член команди «WikiCityNomica», відомої проектами брендингу міст, галузевими та національними форсайтами. Керівник робочої групи проекту «Туристичний бренд України» (за фінансуванням GIZ, 2013-2014), координатор проекту «Нова міфологія України».

Джерело: Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!