Львівська бригада знищила велику кількість ворожої техніки та боєприпасів. Відео

27018 0
Ранкова розвідка підтвердила успішне знищення великої кількості техніки.
фото: скріншот з відео 45 окремої артилерійської бригади ЗСУ

фото: скріншот з відео 45 окремої артилерійської бригади ЗСУ

Львівська 45 окрема артилерійська бригада Збройних Сил України та 43 Окрема Артилерійська Бригада імені гетьмана Тараса Трясила знищили велику кількість ворожої техніки та боєприпасів. Про це йдеться у відео, що опублікувала львівська бригада у себе на Фейсбуку.

«Ворог задіяв засоби РЕБ (радіоелектронної боротьби) проти БПЛА (безпілотного літального апарату) та не тільки. Незважаючи на втрату БПЛА, вогонь був точним, що підтвердило відео очевидців. Відбувається детонація резервуарів з пальним, техніки та боєприпасів. Цілу ніч продовжувалася детонація. Ранкова розвідка підтвердила успішне знищення великої кількості техніки», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львівські десантники знищили 10 одиниць російської бронетехніки

Нагадаємо, що напередодні бійці 24-ї окремої механізованої бригади ім. Короля Данила з Львівщини знищили бойову розвідувально-дозорну машину окупантів – БРДМ-2. А загальні втрати росіян у повномасштабній війні в Україні читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!