Львівська Домівка врятованих тварин шукає працівників. Деталі

4338 0
У парку «Знесіння» відкрили дві вакансії, головні вимоги – любити тварин і хотіти працювати.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

Домівка врятованих тварин, що у парку «Знесіння», шукає двох працівників, які би доглядали за тваринами та годували їх. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів зоолог Орест Залипський.

«Парк дав нам дві вакансії. Отже, працівники можуть самі між собою узгоджувати графік і працювати кожен усього по 15 днів на місяць. Тут не обов’язково бути цілий день – зробив роботу і можна йти», – каже Орест Залипський.

Обіцяна зарплата – 4,5-5 тисяч гривень. Проте, додає зоолог, просто любити тварин – замало, потрібно також хотіти працювати.

«До нас приходив хлопець, але за два дні змушені були його звільнити. Бо він собі думав, що буде просто ходити цілий день і дивитись на тварин. А за ними треба прибирати, годувати їх. Після того ніхто не зголошувався», – каже ще один зоолог Назар Дулиш.

Охочих просять звертатись за номерами 096 520 12 49 та 073 929 20 73.

Читайте також: Домівка врятованих тварин у Львові потребує корму для підопічних. Як долучитись

У домівці живуть сови, лелеки, лебеді, гуси, кури, свинка, кінь, оленятко, борсук, лисиці, єнотовидні собаки, кози, кролі, фретки, дрібні гризуни і навіть равлики-ахатини і один рак. Кожна з цих тварин була у важкій ситуації: когось покинули, когось хотіли використати для цькування, когось – з’їсти. Багатьох тварин, кажуть зоологи, люди тримають для розваги, а потому – викидають на смітник. Іноді власники самі приносять в Домівку колишніх улюбленців.

Також Домівка приймає на перетримку собак, ними опікуються волонтери. Загалом тут постійно працюють троє людей, але їхніх сил не вистачає на всіх.

Тварини вільно гуляють територією і спілкуються одна з одною, ніхто ні на кого не нападає. Більшість з них ніколи не зможуть повернутись у дику природу. Зоологи просять зголошуватись охочих працювати з тваринами, а також допомогти домівці з кормами та іншими необхідними речами. Детальніше про потреби Домівки можна дізнатись на сторінці у Facebook.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!