Львівська фехтувальниця Наталія Морквич здобула «срібло» на Паралімпійських іграх

1595 0
Наталія Морквич поборола представницю Угорщини.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Львів’янка Наталія Морквич сьогодні, 28 серпня, здобула сріблу медаль з фехтування на візках на Паралімпіаді-2020 у Токіо. Загалом у четвертий день змагань збірна України виборола 5 золотих, 4 срібні і 3 бронзові медалі, повідомляє НОК України та олімпійська команда.

Читайте також: Україна здобула першу медаль на Паралімпіаді-2020

У півфіналі Наталія Морквич поборола представницю Угорщини Єву Хаймаші, однак у фіналі поступилась Гу Хайянь з Китаю.

29-річна Наталія Морквич є володаркою понад сотні нагород з українських та міжнародних змагань. Вона також багаторазова призерка Кубку світу з фехтування на візках, чемпіонка та призерка Європи і Світу. Наталія Морквич є чемпіонкою світу 2015 року з фехтування на візках та учасницею Паралімпійських іграх-2016.

Нагадаємо, З 24 серпня до 5 вересня 2021 року в місті Токіо тривають XVІ літні Паралімпійські ігри. Із Львівської області поїхали 8 спортсменів. Вони змагатимуться у таких видах спорту, як стрільба з луку, фехтування на візках, настільний теніс та легка атлетика.

Олімпійську форму України на Іграх у Токіо відзначили як одну з найкращих та найстильніших. Таку високу оцінку дало відоме американське видання «PEOPLE», зробивши підбірку найстильніших луків, які вразили під час параду на церемонії відкриття нещодавно завершених Олімпійських ігор у Токіо за участю 206 команд-учасниць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!