Львівська філармонія запрошує на художню виставку і концерт «Нічні молитви»

1102 0
Виконуватимуть твори Василя Барвінського, Франца Шуберта та одного з найвідоміших грузинських композиторів Гії Канчелі.

20 листопада у Львівській національній філармонії імені М. Скорика розпочнеться виставка художніх робіт львівського митця Валерія Денисенка. Виставку відкриють о 17:30 у фойє концертного залу Людкевича.

«Картини митця  – це своєрідні хеппенінги, тобто співпадіння баченого з уявним, це світ у голові митця і світ, що запрошує  глядача до гри мистецтва і реальності, запрошує подумати: «Я дихаю! Я живу! Я радію!»», – йдеться у повідомленні.

Виставка триватиме до 5 січня.

А також о 19:00 у концертному залі Людкевича відбудуться «Нічні молитви» – це концерт струнного квартету. 

Музиканти – Микола Гав’юк (скрипка), Петро Тітяєв (скрипка), Вадим Педорич (альт), Денис Литвиненко (віолончель) – виконуватимуть твори відомого галицького композитора Василя Барвінського, австрійського романтика Франца Шуберта та одного з найвідоміших грузинських композиторів Гії Канчелі. Він автор музики до понад 40 кінофільмів (серед яких, відомі радянські – «Кін-дза-дза» і «Міміно») та десятків хорових, оркестрових творів та невеликих мініатюр. Концерт також можна буде переглянути на YouTube.  

У Філармонії запевняють, що події відбудуться із дотриманням карантинних обмежень. Квитки можна придбати у касі філармонії. Із повною афішею Львівської національної філармонії імені М. Скорика можна ознайомитись на сайті.

 

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!