Львівська філармонія запрошує послухати музику венеційського чарівника Вівальді

982 0
Він залишив по собі понад 800 композицій.
Фото: Анастасія Іванова, Марія Сидорак

Фото: Анастасія Іванова, Марія Сидорак

Музика «короля бароко» Антоніо Лючіо Вівальді звучатиме у Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика 25 лютого о 19:00 год. Про це повідомили у пресслужбі філармонії.

Вівальді – музичний реформатор свого часу. Його музика наповнена точними і зрозумілими образами. Він був улюбленцем публіки не лише в рідній Венеції, а й далеко за її межами. «Рудий священик», як його називали сучасники, залишив по собі колосальний спадок – понад 800 композицій (концертів, опер, сонат), які відкривають і до сьогодні.

Концерт «Венеційський чарівник – Антоніо Лючіо Вівальді» буде сповнений барвистих образів та яскравих контрастів. На гостей очікує камерна, витончена скрипка, ніжний й співучий гобой та величний орган, неперевершене звучання яких, створить неповторну атмосферу вже майже весняного вечора.

На сцені Концертного залу Людкевича під орудою Сергія Бурка виступлять улюблені «Віртуози Львова» та знані солісти: Андрій Карпяк (флейта), Степан Сивохіп / Максим Лень (гобой), Олена Мацелюх (орган) та скрипалі – Володимир Дуда,  Андрій Кушнір, Жанна Бервецька, Анна Бура, Олег Настюк, Лілія Цура.

Детальніше про подію та квитки читайте за посиланням.

Партнерська публікація

Фото Анастасії Іванової та Марії Сидорак


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!