Львівська філармонія запрошує відзначити 100-річчя Короля танго

1107 0
Астор П’яццола – геній в історії Музики, неперевершений арґентинський музикант і композитор другої половини XX сторіччя.
Фото: Miro.medium.com

Фото: Miro.medium.com

Цього року музичний світ відзначає 100-річчя від дня народження славетного композитора Астора П’яццоли. З цієї нагоди Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика презентує проєкт – «Король танго. Астор П’яццола». Концерти відбудуться 14 березня о 17:00 та 19:30 год.

Астор П’яццола є одним із небагатьох композиторів, хто міг записати й виконати на концертах майже всі свої твори.  Його твори докорінно змінили уявлення про традиційне танго, надали йому сучасного звучання завдяки елементам джазу і класичної музики.

Власне П’яццола – засновник стилю, що отримав назву «нуево танго».

На сцені Концертного залу Людкевича виступлять: Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії, скрипаль-віртуоз Марко Комонько та блискучий виконавець з Києва Ігор Саєнко, який гратиме на рідному інструменті Астора П’яццоли – бандонеоні.

У програмі лише хіти усіх часів «короля танго»: «Пори року в Буенос-Айресі» для скрипки з оркестром, «Aconcagua» – знаменитий концерт для бандонеона з оркестром, а також – знамените Libertangoю За дириґентським пультом виступить Володимир Сивохіп.

Детальніше про подію та квитки читайте за посиланням.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!