Львівська філія суспільного телебачення отримала керівника

2842 0
Правління Національної суспільної телерадіокомпанії України тричі проводило конкурс, щоб обрати менеджера Львівської філії.
Фото: Ukraine crisis media center

Фото: Ukraine crisis media center

У правлінні Національної суспільної телерадіокомпанії визначились із призначенням менеджера Львівської філії компанії. За результатом конкурсу, її очолить Олександр Бузюк. Про це повідомляє stv.detector.media.

Раніше Олександр Бузюк працював директором підприємства ГО «Громадське радіо», керівником «Каналу “Духовність”», адміністратором програм на «Телерадіокомпанії Рівне-1» та менеджером з розвитку.

Читайте також: В Україні запустили перше цілодобове дитяче онлайн-радіо з казками

У НСТУ зазначили, що він здійснюватиме управління адміністративно-господарським блоком філії, до якої входить ТРК «Львів» і «Львівське радіо». До цього часу т. в. о. менеджера на Львівській філії була Наталія Степанова, яка працює на посаді начальниці управління економічного аналізу планово-економічного департаменту НСТУ.

Читайте також: Що буде з Львівським обласним телебаченням і радіо

Нагадаємо, у грудні минулого року продюсеркою Львівської філії Суспільного обрали Уляну Антоник.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!