Львівська «Галичанка» лідирує у жіночій Суперлізі

1518 0
23-24 грудня збірна львів’янок з гандболу перемогла в обох матчах з з київським «Спартаком» в межах другого кола першого етапу чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги сезону 2016/2017 рр.

За словами другого тренера команди Анжели Савченко, «Галичанка» закріпила своє лідерство у Суперлізі, перемігши в останніх іграх цього року й набравши максимум очок з можливих. Львів’янки святкували переконливу перемогу в обох іграх з рахунками – 31:14 та 34:18.

 «Грали з хорошим настроєм, всі виходили на майданчик, до того ж кожна гравчиня розписалася у воротах суперниць. У першій грі найрезультативнішою у нашій команді була Олеся Парандій, на рахунку якої сім закинутих м’ячів. А у другому матчі найбільше забили Наталія Стрюкова та Вікторія Сідлецька – по шість голів, а також Мар’яна Маркевич – чотири голи», – повідомила Анжела Савченко.

Нагадаємо, у листопаді 2016-го року вісім гандболісток львівської «Галичанки» отримали виклик до національної збірної, що змагатиметься за путівку на чемпіонат світу 2017 року. На думку тренерів, усі їх гандболістки, викликані на збір, мають шанси потрапити до національної команди та в її лавах поборотися за путівку на чемпіонат світу-2017.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!