Львівська «Галичанка» пройшла в наступний раунд гандбольного єврокубку

3852 0
Львівська «Галичанка» в двох матчах здолала клуб «Приштина» з Косово і пройшла в наступний раунд Кубку Європейської гандбольної федерації.

Перший матч, який відбувся в суботу, 24 жовтня, завершився з рахунком 26:17 на користь українок. В другому матчі львів’янкам знову вдалося відзначитися 26 раз у воротах суперника, пропустивши лише 14 раз. Загальний результат протистояння – 52:31.

Найбільш результативними в цих протистояннях виявилися українки Марина Коновалова (5+3), Леся Смолінг (2+5), Анастасія Дорожівська (3+3), Влада Космина (3+2), Наталя Савчин (3+3), Софія Давидянц (3+2).

Наступним суперником українок стане турецька команда «Муратпаша Беледіє СК», яка минулого року дійшла до півфіналу турніру. Матчі заплановано на 14/15 та 21/22 листопада.

Українки ж минулого року дійшли до півфіналу іншого гандбольного єврокубку – Chalendge Cup, де поступились польській «Погоні».

Нагадаємо, матчі другого раунду Кубка ЄГФ між «Галичанкою» та «Пріштіною» повинні були відбутися 17 та 18 жовтня у Львові, але українські прикордонники не пустили команду з Косово до Львова. Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv помічник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимир Шеремет, між урядами України та Косово немає договору про взаємний пропуск громадян, відтак прикордонники не мали права пропускати громадян з документами Республіки Косово на територію України.

Підготував Ігор Саджениця

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!