Львівська «Галичанка» поїхала у Косово на матчі єврокубків

2250 0
Гандболістки львівської «Галичанки» вирушили до Республіки Косово на матчі другого раунду Кубка ЄГФ. Таке рішення учора ввечері прийняла Європейська гандбольна Федерація.

Сьогодні, 22 жовтня, делегація львівської команди вирушила до Косово, де проведе два матчі в рамках другого раунду Кубка Європейської гандбольної федерації. Її суперником буде місцевий клуб «Приштина». Обидва поєдинки відбудуться 24 та 25 жовтня. Переможець цієї пари в рамках кубку ЄГФ в листопаді має зустрітися з турецьким клубом «Муратпаша Беледіє СК».

Головний тренер команди Василь Козар на два матчі взяв 15 гандболісток.

Нагадаємо, матчі другого раунду Кубка ЄГФ між «Галичанкою» та «Пріштіною» повинні були відбутися 17 та 18 жовтня у Львові, але українські прикордонники не пустили команду з Косово до Львова. Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv помічник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимир Шеремет, між урядами України та Косово немає договору про взаємний пропуск громадян, відтак прикордонники не мали права пропускати громадян з документами Республіки Косово на територію України. Тож чи пропустять прикордонники з Косово громадян України на свою території – поки невідомо.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!