«Львівська Хвиля» святкує уродини. 5 фактів про радіостанцію

3061 0
Сьогодні радіостанція «Львівська хвиля» святкує 23 роки із дня заснування. Tvoemisto.tv приєднується до чисельних привітань, які сьогодні лунають із вуст львів’ян, і пропонує 5 фактів про радіостанцію.
фото: korrespondent.net, portal.lviv.ua, galinfo.com.ua, tvoemisto.tv

фото: korrespondent.net, portal.lviv.ua, galinfo.com.ua, tvoemisto.tv

1. Комерційна незалежна радіостанція «Львівська Хвиля» вперше на пострадянських теренах з`явилася  11 серпня 1992 року.

2. Назва радіостанції – не випадок, а швидше данина Історії та галицьким традиціям, адже саме у Львові ще у 30-тих роках виникла перша на Західній Україні комерційна радіостанція, яка мала назву «Львівська Хвиля».

3. Ефір «Радіо Львівська хвиля» на 80% становить музика, решта – інформація та реклама. Ведучі пропонують аудиторії музику як на свій смак (авторські програми, хіт-паради, розважальні програми), так і за принципом рівномірного розподілу по ефірному часу мелодій різних стилів та напрямків сучасної музичної культури.

Читайте також: Люди Твого міста: Андрій Великий

4. «Радіо Львівська хвиля» сьогодні працює в форматі AC (Adult Contemporary) & CHR (Contemporary Hit Radio). У їх розпорядженні цифрова продакшн-студія для запису рекламних спотів, музичних заставок та іншої необхідної ефірної продукції.

5.  Сьогодні в ефірі «Львівської хвилі» звучать біля двох десятків ранкових шоу, віальних програм, радіоігор та програм і працює понад 30 фахових радіоведучих, журналістів, менеджерів з продажу та інших професіоналів.

За інформацією Львівської Хвилі.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!