Львівські ІТ-компанії потрапили в топ найкращих роботодавців галузі в Україні. Рейтинги

6789 0
Рейтинг сформований на основі анкетування понад 14,5 тисяч ІТ-спеціалістів.
фото ілюстративне: BrainBasket

фото ілюстративне: BrainBasket

Компанія SoftServe, заснована у Львові, стала одним з найкращих роботодавців ІТ-галузі в Україні. Вона посіла друге місце в рейтингу великих компаній – в яких працюють понад 1500 спеціалістів. Рейтинг складений DOU на основі опитування 14 602 працівників ІТ-сфери.

SoftServe отримала 88 балів. Також у п’ятірці найкращих серед великих компаній – фірми, що мають офіси у Львові. Це Infopulse (перше місце – 91 бал), GlobalLogic (третє місце – 85 балів), EPAM (четверте місце – 84 бали), Ciklum (п’яте місце – 82 бали).

Додамо, що минулого року три львівські ІТ-компанії увійшли у топ-10 роботодавців галузі.

Серед компаній, де працюють 800-1500 спеціалістів, одним з найкращих роботодавців також є львівська ІТ-компанія Intellias, що посіла в рейтингу друге місце і має 92 бали, а також компанія N-iX, що має п’яте місце і 85 балів. Тут також є компанія, що має львівський офіс – DataArt.

Читайте також: Історія успіху SoftServe. Як компанія зі Львова підкорює світ

Серед компаній, де працюють 200-800 спеціалістів, на п’ятому місці у рейтингу компанія Symphony Solutions, що має офіс у Львові. Серед малих компаній (81-200 спеціалістів) у рейтингу найкращих роботодавців є львівська компанія Leobit, що на п’ятому місці, а також компанія Codemotion, що має львівський офіс.

Окремо DOU склав рейтинг роботодавців ІТ-компаній за містами. У Львові в п’ятірці – Leobit (98 балів), Binariks (98 балів), Symphony Solutions (96 балів), TechMagic (94 бали) та Intellias (94). 

Спеціалісти, які брали участь в опитуванні, відповідали на питання, чи влаштовують їх зарплата, корпоративний соцпакет, офіс компанії, обладнання робочого місця, а також – про гнучкість і зручність робочого графіку, можливості для професійного та кар’єрного зростання, цікавість проекту, інструменти, що використовуються в роботі, робочу атмосферу, менеджмент.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!