Львівська ІТ-компанія увійшла до топ-10 найкращих роботодавців України

9160 0
Окрім SoftServe, до одного з рейтингів увійшла компанія Epam, яка має офіс у Львові.

Львівська ІТ-компанія SoftServe увійшла до першої десятки двох рейтингів найкращих роботодавців України за версією студентів та експертів. Про це повідомляє Ain.ua з посиланням на щорічний рейтинг від Ernst & Young.

Читайте також: Історія успіху SoftServe. Як компанія зі Львова підкорює світ

За опитуванням досвідчених спеціалістів, крім SoftServe, до десятки найкращих роботодавців також увійшла компанія Epam, що має офіс у Львові. Серед основних критеріїв оцінювали розмір зарплатні та імідж компанії на ринку. У опитуванні, яке проводили з вересня по грудень торік, взяли участь 750 досвідчених спеціалістів із різних областей. Вони могли назвати три найкращі, на їхню думку, компанії. Загалом фахівці назвали більше 400 різних компаній.

Опитування серед студентів показало, що для них найбільш важливим при виборі роботодавця є можливість кар'єрного росту та саморозвитку. Студенти з досвідом роботи також зважали на фактор зарплатні. До цього рейтингу також увійшла компанія SoftServe. Загалом 55% опитаних студентів хотіли б працювати в ІТ-галузі. До дослідження долучились 1400 студентів із понад 30 вишів. Його проводили у період із вересня по грудень 2018 року.

Читайте також: ІТ, Вестмінстер і третя група. Важливе про дискусію з ФОПами

За результатами опитування, яке щороку проводить компанія EY, українці переважно хочуть працювати у великих міжнародних компаніях. При цьому, на першому місці як серед студентів, так і серед досвідчених спеціалістів – ІТ-галузь.

Додамо, що Ernst & Young є однією з найбільших у світі міжнародних компаній, що надають професійні послуги, та одна з компаній «Великої четвірки» поряд з Deloitte, KPMG та PwC. EY надає аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні послуги. Штаб-квартира компанії розташована у Лондоні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!