Львівська ІТ-компанія SoftServe передала два апарати ШВЛ медикам

11530 0
Ведуться переговори на ринку про закупівлю більшої кількості.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Компанія SoftServe і її корпоративний благодійний фонд «Відкриті очі» передали першу медичну допомогу для боротьби з коронавірусам медзакладам Львова. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як львівський бізнес допомагає боротись із коронавірусом

Компанія закупила два апарати штучної вентиляції легень для потреб Львівської обласної інфекційної лікарні та Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

«Ці дві медичні установи визначені як такі, що працюватимуть з хворими на коронавірус в межах міста та області, тож їхні потреби визначили як пріоритетні. Наразі в Україні досить складно придбати необхідне медичне обладнання, але ми ведемо перемовини з низкою іноземних постачальників медичної техніки та медикаментів для оперативної їх доставки в Україну», – каже Тарас Вервега, співзасновник та член Ради директорів SoftServe, голова БФ «Відкриті очі».

Також благодійний фонд «Відкриті очі» допомагатиме медзакладам, що є опорними для лікування хворих на коронавірус, у Києві, Харкові, Дніпрі, Івано-Франківську, Чернівцях та Рівному.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!