Львівська IT-компанія SoftServe сплатила 24 мільйони податків наперед

1153 0
Співзасновник ІТ-компанії закликав український бізнес до ще більшого єднання у ці дні для допомоги державі, ЗСУ.
Фото: Економічна правда

Фото: Економічна правда

Львівська IT-компанія SoftServe сплатила 24 мільйони податків наперед, аби надати додаткові ресурси до української економіки сьогодні. Окрім цього, до 5 млн грн переказали на допомогу українським військовим та гуманітарну допомогу потребуючим. Також виділяють ще додаткових 7 млн грн, що скерують до благодійного фонду «Відкриті очі». Про це повідомив півзасновник компанії SoftServe Тарас Кицмей.

 «Сьогодні ми, українці, опинились на передовій вільного світу, захищаючи не лише своє право на життя, свободу і суверенітет, але й борючись з тиранією, жорстокою агресією та злочинами Росії проти людства… У цій боротьбі є багато фронтів – військовий, цивільний, дипломатичний, державний, бізнесовий. І кожен з нас у ці дні має і мусить тримати свій фронт. Підтримка української економіки, гуманітарна підтримка українських громад, і забезпечення наших воїнів є тим тилом, який дозволить нам пройти це випробування», – йдеться в його повідомленні на Фейсбуку.

Читайте також: «Я допомагаю українській армії». Хто із львівського бізнесу підтримав військових

Співзасновник ІТ-компанії закликав український бізнес до ще більшого єднання у ці дні для допомоги державі, ЗСУ, нашим громадам і українцям.

«Наша єдність, наша рішучість, наша відчайдушна боротьба є сторінками новітньої історії. Доки ми стоїмо, доки ми боремося, стоїть Україна і вільний, цивілізований, демократичний світ 21 століття. Ворог неодмінно програє. Він вже програв, бо перемогти Україну йому не під силу», – додає він.

Нагадаємо, що долучитися до збору для допомоги українській армії можна за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!