Львівський центр екстреної допомоги купить 6 швидких за понад 15 млн грн

1961 0
У вересні медзаклад вже купував 10 спецавтомобілів групи В
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги закупить шість швидких вартістю 2,2 млн грн кожна.

26 жовтня медзаклад уклав договір із ТОВ «Автоспецпром» на закупівлю автомобілів швидкої допомоги  для транспортування пацієнтів у тяжкому або критичному стані за 15,97 млн грн, інформує сайт «Наші Гроші» з посиланням на портал публічних закупівель Prozorro.

Закупівлю провели за спрощеною процедурою звітування. За контрактом замовили шість автомобілів швидкої медичної допомоги. Вартість однієї машини буде становити 2,66 млн грн. Фірма буде постачати автомобілі типу C на базі Citroen Jumper. У вересні медзаклад вже купував 10 спецавтомобілів у «Автоспецпрому», але тоді замовили швидкі типу B на 19,6 млн грн, тобто ціна однієї машини була 1,96 млн грн.

Автомобілі швидкої типу B укомплектовані кисневими балонами, дихальними мішками та ларингоскопами, а також приладами для реанімації: дефібриляторами, пульсоксиметрами, небулайзерами, електрокардіографами, моніторами тиску крові тощо.

У швидких типу C, окрім цього, також є апарат для штучної вентиляції легень та капнограф — прилад для відстеження кількості вуглекислого газу в повітрі та крові пацієнта.

Окрім замовлення центру екстреної допомоги, автомобіль швидкої допомоги з апаратом ШВЛ у Львівській області, згідно з даними ProzOrro, придбали лише раз. Сокальська міська рада замовила спеавтомобіль, до якого також входила телекардіологічна система, а його вартість становила 3,15 млн грн. Тендер провели за грантові кошти Євросоюзу.

Нагадаємо, 6 жовтня, Львівському обласному центру екстреної медичної допомоги на вулиці Миколайчука, 9 у Львові передали 12 спеціалізованих автомобілів «швидкої». Десять автівок закупили за кошти Національної служби здоров’я України за ковідівським фондом, а дві – за кошти програми підтримки ЕМД від громади Турківського району. Це автомобілі екстреної допомоги класу «В». 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!