Львівський ОХМАТДИТ отримав сучасне обладнання для обстеження шлунково-кишкового тракту

1197 0
Обстеження проводять лише за скеруванням від сімейного лікаря
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Медики Львівського ОХМАТДИТу отримали нове обладнання, яке допоможе обстежити навіть немовлят. Новий відеогастроскоп останнього покоління PENTAX Львівській обласній дитячій лікарні «Охматдит» передала обласна державна адміністрація, про це інформує пресслужба медзакладу.

Цей сучасний відеогастроскоп допомагає отримати діагностичну картинку дуже високої роздільної здатності. «Високоякісне зображення дозволить виявляти патологію на більш ранніх стадіях, відповідно обстеження стануть ще точнішими, а біопсії - прицільнішими і їх стане менше. Новий відеогастроскоп дозволяє проводити фото- та відеофіксацію обстеження. Це дуже важливо для оцінки ефективності лікування і проведення консиліумів», – зазначила кандидат медичних наук, ендоскопіст «Охматдиту» Марта Лучак.

Нагадаємо, нейрохірурги Львівської дитячої клінічної лікарні, що на вул. Орлика, успішно прооперували 7-річного хлопчика з Тернопільщини. В дитини було рідкісне генетичне захворювання, що викликало медикаментозну резистентну епілепсію.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!