Дитяча лікарня у Львові отримала апарат для зупинки кровотеч під час операцій на мозку

2144 0
За допомогою апарата можна швидко зупинити кровотечу під час операцій на головному та спинному мозку.
Фото: лікарні

Фото: лікарні

Дитяча лікарня Святого Миколая Першого медичного об’єднання Львова отримала апарат для зупинки кровотеч при операціях на мозку. Відповідний меморандум про співпрацю підписали медзаклад з благодійним фондом «Запорука» та Soleterre Onlus.

«Придбали матеріали на 1 млн гривень, а також надзвичайно важливий для роботи нейрохірургів діатермокоагулятор BOWA ARC 400. Він дозволяє швидко зупиняти кровотечу при операціях на головному та спинному мозку у дітей», — повідомили у Першому ТМО Львова.

Читайте також: Дитяча лікарня у Львові отримала дві фури високовартісних ліків із Польщі

Зазначимо, один із найвідоміших італійських хірургів Роберто Брамбілла допомагає львівським спеціалістам запроваджувати сучасні технології при лікуванні найскладніших мінно-вибухових травм у дітей.

Нагадаємо, що напередодні з Харкова у дитячу лікарню Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова госпіталізували 15-річну дівчину Кіру. Ще 15 квітня у Харкові вона у парку потрапила з двома друзями під обстріл фосфорними бомбами. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!