Львівська ЛОДА дозволить Сокільникам створити окрему ОТГ

2426 0
За перспективним планом Львівщини Сокільники мали увійти до Львівської ОТГ.
Фото: Оксана Височанська

Фото: Оксана Височанська

Львівська ЛОДА готує розпорядження з позитивним висновком для Сокільників, які хочуть створити окрему від Львова ОТГ. Про це від час брифінгу повідомив заступник голови ЛОДА Василь Лозинський.

Читайте також: Великий Львів. Чи зможе місто об'єднати приміські села і розширити свої межі

Раніше облрада неодноразово відмовляла селам Басівка, Годовиця та Сокільники в об’єднанні в одну територіальну громаду та відправляла документи на доопрацювання. Минулого тижня мешканці сіл вийшли на протест під будівлю ЛОДА з вимогою розглянути їхнє звернення.

Під будівлею облради кілька днів тому облаштували намет, і, за словами сільського голови Сокільників Тарас Сулимко, вони перестануть протестувати лише після того, як Сокільницьку ОТГ внесуть у перспективний план Львівщини. 

Читайте також: Чи треба Львову об'єднуватись із селами та хто такі префекти

Нагадаємо, під час дискусії в ефірі Tvoemisto.tv Тарас Сулимко сказав, що мешканці Сокільників не хочуть, аби їх поглинув Львів, як це було з Хуторівкою чи Боднарівкою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!