У Дублянах біля школи облаштують громадський простір. Візуалізація

1845 0
На території закладу планують облаштувати 25-метровий басейн.
Фото: з візуалізації Антона Коломєйцева

Фото: з візуалізації Антона Коломєйцева

У міській раді представили проєкт на облаштування території Дублянської загальноосвітньої школи імені Героя України Анатолія Жаловаги. Зокрема, йдеться про створення басейну та розвиток громадського простору на території школи.

Візуалізацію проєкту представив головний львівський архітектор Антон Коломєйцев. Відповідно до його візуалізації, біля школи будуть зони для учнів та скверик з вуличними меблями. Також є ідея збудувати 25-метровий басейн, щоб діти під час навчання могли займатися плаванням. Простір передбачений також для місцевих жителів, які зможуть прийти сюди відпочити. 

Читайте також: Які озера відновлюватимуть цього року у Львові. Перелік

Зазначимо, що на території школи планують облаштувати меморіальний комплекс для вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та полеглих героїв на російсько-українській війні. 

Додамо, що Дублянська загальноосвітня школа імені Героя України Анатолія Жаловаги розташована у Жовківському районі Львівської області на вулиці Шевченка, 21, і належить до Шевченківського та Залізничного відділів освіти. 

 
ТЕГИ: Дубляни

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!