Львівська міська виборча комісія прийняла 60% виборчих бюлетенів

2125 0
Офіційні попередні дані результатів виборів з’являться не раніше, ніж за 2-3 дні.

Станом на 16.00 год 26 жовтня львівська міська виборча комісія, що зараз працює на стадіоні «Арена Львів», прийняла приблизно 60% бюлетенів. Про це у коментарі Тvoemisto.tv зазначив голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький.

«Ми прийняли орієнтовно лише 60% бюлетенів. Частина піде на уточнення, далі від них чекатимемо на підтвердження, що це уточнений протокол. Після того лише буде зведення – підсумковий протокол. Попередні дані з’являться не раніше, ніж за 2-3 дні», – каже Ігор Сліпецький.

За його словами, поки немає всієї інформації, важко про щось говорити, хто у лідерах.

«У нас є партії на межі проходження, а це означає, що для них кожен голос важливий. Не можна спішити. Маємо все гарно порахувати, щоб було чітко видно, хто виграв, а хто програв», – каже Ігор Сліпецький.

Читайте також: Підсумки місцевих виборів на Львівщині. Що відомо про переможців. Оновлюється 

Нагадаємо, що за даними екзит-полу агенції Fama, на виборах голови Львівської ОТГ за Андрія Садового проголосували 38% мешканців, за Олега Синютку 28%. Водночас, за даними екзит-полу студії Шустера, Садового підтримали 41,12% виборців, а Олега Синютку – 27.38%.

Також, як повідомила Fama, до ради Львівської ОТГ проходить 7 партій: «Європейська солідарність» набирає 27,7% голосів, Об’єднання «Самопоміч» – 20,8%, «Голос» – 11,9%, ВО «Свобода» – 6,4%, «Варта» – 5,4%, УГП та Слуга народу на межі – 5%.

За інформацією екзит-полу Шустера, у раду Львівської ОТГ проходить 6 партій – «Європейська солідарність» набирає 30,74% голосів, Об’єднання «Самопоміч» – 24,12% , «Голос» – 9,78 %, ВО «Свобода» – 7,52%, «Варта» – 5,06%,  «Слуга народу» – 4,74%, УГП – 4,65%, Народний рух України – 2,46%, ВО Батьківщина – 2,41%, Громадянська позиція – 2,19%.

До Львівської облради, за даними агентства Інтерфакс-Україна, проходять дев’ять партій. Лідирує партія «Європейська солідарність», за яку проголосували 30,6% виборців. Також проходять партії «Слуга народу» – 9,58%, «Самопоміч» – 8,65%, ВО «Батьківщина» – 7,47%, «Голос» – 6,6%, ВО «Свобода» – 6%, Народний рух України – 5,7%, «Українська Галицька партія» – 5,6%, «За майбутнє» – 5,09%.

Ольга Шведа



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!