Політична реклама

Львівська міськрада готова запропонувати посади «Народній самообороні»

1674 0
Кращих людей із «Народної самооборони», які патрулювали Львів, поки не було міліції та ДАІ, Львівська міськрада готова брати на роботу. Про це зазначив міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі інтернет-телебачення tvoemisto.tv.

"Ми сьогодні працюємо у форматі муніципальної дружини і будемо цю структуру відроджувати, - зазначив мер Львова Андрій Садовий. - Я дуже здивований, бо люди по ночах патрулюють, а вдень йдуть на роботу, тому безперечно, кращих людей ми будемо залучати до роботи у міській раді".

ПОВНИЙ ЗАПИС ВІДЕОРОЗМОВИ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ.

Нагадуємо, що Львів продовжують патрулювати мобільні групи активістів, до яких долучається й міліція. До складу таких муніципальних дружин входять близько тисячі львів'ян. Серед них працівники підприємств, громадські активісти, спортсмени та велопатруль.

"Я хочу сьогодні подякувати всім небайдужим львів'янам, які проявляють свою мужність і виходять в місто. Ви знаєте, що рівень злочинності знизився десь порядка на 200-300%", - зазначив мер. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!