Львівська міськрада оголосила повторний конкурс перевізників на 14 маршрутів

2815 0
Попередній конкурс скасували через неузгодженість документів.
Фото: autocentre.ua

Фото: autocentre.ua

Управління транспорту Львівської міськради оголосило повторний конкурс на обслуговування 14-ти міських маршрутів. Попередній мали провести ще 20 червня, втім, як уточнили Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, його скасували через неузгодженість документів.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Ідеться про маршрути №8а, 12, 18, 19, 30, 35, 36, 36а, 37, 40, 48, 49, 50 та 54. Серед обов’язкових вимог до перевізників – наявність GPS-системи. Пропозиції прийматимуть до 26 липня, а сам конкурс проведуть 15 серпня. Після цього автобуси курсуватимуть у режимі «звичайний» замість «маршрутного», водіїв та перевізників штрафуватимуть за невиконання рейсів та невипуск автобусів на маршрути, а на деяких маршрутах середні автобуси мають замінити на великі.

Зокрема після конкурсу, шість автобусних маршрутів змінять схеми руху. Змін зазнають маршрути №12, 30, 35, 36, 48 та 54.

Читайте також: У Львові почав курсувати автобус №57

Додамо, що на деякі маршрути уклали тимчасові договори та запустили автобуси великого класу. Зокрема комунальне АТП-1 запустило на маршрут №8а два великі автобуси, також великі автобуси виїхали на маршрути №18 та 40. Натомість маршрут №19 передали на обслуговування АТП-1, де тепер їздять автобуси Ataman, а по Винниках запустили експрес №36а.

Також комунальне АТП відновило маршрут №49, що сполучає Рясне та вулицю Городоцьку. Великі автобуси планували випустити на маршрут №50, та від цієї ідеї відмовились, продовживши до Рясного автобуси №47а. Маршрут №36 тимчасово не курсував, утім, як з’ясувалося, Миколаївське АТП-14627 без дозволів самовільно почало обслуговувати його.

Нагадаємо, попередній конкурс на більшість маршрутів провели у жовтні торік. На конкурс, що мав відбутися 20 червня, подали пропозиції три АТП: «АТП № 1», ТзОВ «Успіх БМ» та ТДВ «Миколаївське АТП 14627».

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!