Львівська міськрада судитиметься із власником Lexus, який в'їхав у комунальний трактор

2853 0
Аварія трапилася ще 3 квітня.
фото: Варта 1 / Facebook

фото: Варта 1 / Facebook

Міська рада Львова збирається подавати в суд на водія Lexus, який третього квітня в'їхав у комунальний трактор «ШРП Залізничного району», що очищує дощоприймачі. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Аварія трапилася на вулиці Городоцькій. Як пише Zaxid.net, водій Lexus об'їжджав автомобіль, який повертав, і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з трактором. За інформацією прес-служби ЛМР, у результаті ДТП постраждали два працівники ШРП, а орієнтовна сума ремонту трактора може становити 150 тис. грн.

Читайте також: Автобус №47а курсуватиме до Рясного

«Зараз трактор оглядають майстри і відповідні служби. Є тріщина в основних конструкціях, тому не виключений варіант, що він взагалі не буде придатним до роботи і не підлягатиме ремонту, але висновок обстеження будемо мати трохи згодом. Плануємо подавати до суду на власника Лексуса. Зараз готуємо документи», — повідомила директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

За її словами, відсутність трактора ускладнює роботи з очистки дощоприймачів. Зараз працівники ШРП змушені чистити дощоприймачі вручну.

Нагадаємо, що Львів закупив два нові порохотяги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!