Львівська міськрада відклала оголошення результатів конкурсу перевізників

2233 0
Результи конкурсу відклали через відсутність документів від органів контролю.
Фото Олександра Шутюка

Фото Олександра Шутюка

Оголошення результатів конкурсу перевізників у Львові перенесли на невизначений термін через відсутність документів від усіх органів контролю. За відповідне рішення одноголосно проголосували під час засідання конкурсної комісії сьогодні, 2 жовтня.

Читайте також: На які маршрути варто випустити нові автобуси у Львові

«Ми скерували відповідні запити до ЛОДА, сервісного центру МВС, фіскальної служби, патрульної поліції та в Укртрансбезпеку ще 17 вересня», – сказала під час засідання керівниця департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

За її словами, наразі немає відповіді з фіскальної служби та Укртрансбезпеки. Без документів від цих органів, згідно з законом, комісія не може проводити конкурс перевізників. 

«Точних термінів повторного засідання наразі немає. Комісія відновить роботу, як тільки отримаємо відповіді на усі запити», – додала Ірина Маруняк.

Читайте також: Питання дня: Чому у нових львівських автобусах МАЗ немає кондиціонерів

Нагадаємо, 16 серпня у Львові оголосили новий конкурс перевізників, який передбачає «звичайний» режим курсування, замість «маршрутного», штрафи для водіїв за невиконання рейсів і порушення правил дорожнього руху, зменшення лотів (до 3-5) та збільшення кількості автобусів великого класу на маршрутах, де зараз курсують автобуси Богдан та Еталон. Після конкурсу три автобусні маршрути змінять кінцеві зупинки, а на деякі маршрути мають виїхати нові автобуси великого класу.

17 вересня управління транспорту ЛМР оприлюднило перелік семи підприємств, які подались на конкурс. Із них 5 – львівські компанії, які й нині обслуговують маршрути у Львові, ще дві – з Дніпра та Рівного. Остання торік блокувала проведення конкурсу.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!