Львівська митниця повернула першу заставу за авто на єврономерах

3578 0
Власнику авто повернули 92 тисячі гривень.
Фото: Львівська митниця ДФС

Фото: Львівська митниця ДФС

Львівська митниця ДФС повернула першу грошову заставу за авто на іноземних номерах. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Читайте також: Сервісні центри МВС готові цілодобово реєструвати «євробляхи»

Власник автомобілю «БМВ» 1999 р. в., який в режимі транзиту в’їхав в Україну 1 грудня через Чернігівську митницю, сплатив грошову заставу 92 тисячі гривень.

10 грудня він виїхав за межі України в пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне», а 12 грудня Львівська митниця перерахувала суму застави на його банківську картку.

Читайте також: Коли і як штрафуватимуть власників машин на єврономерах. Роз'яснення від поліції

Додамо, що грошова застава – це сума, еквівалентна передбаченим законодавством податкам і зборам, що сплачуються при розмитненні авто на єврономерах.

Нагадаємо, що першу грошову заставу на Львівщині внесли ще 3 грудня. Тоді власники двох автомобілів внесли грошові застави на суму 125 тисяч гривень.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!