Львівська митниця відкрила консультаційний пункт для власників машин на єврономерах

4386 0
Він працюватиме у будні в приміщенні громадської приймальні на вулиці Костюшка.
Фото: galinfo.com.ua

Фото: galinfo.com.ua

Львівська митниця ДФС у своїй громадській приймальні на вулиці Костюшка, 1 відкрила консультаційний пункт. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Відкрили пункт з ініціативи громадських організацій. Тут усім охочим розяснюватимуть зміни, внесені у законодавство законами № 2611-VIII і № 2612-VIII. Ідеться про зниження акцизу на легкові транспортні засоби, а також про посилення контролю над переміщенням і використанням авто на іноземній реєстрації.

Читайте також: Коли і як штрафуватимуть власників машин на єврономерах. Роз'яснення від поліції

Консультуватимуть тут представники громадських організацій, а в разі виникнення складних чи неоднозначних питань їм допомагатимуть працівники митниці.

Консультаційний пункт Львівської митниці ДФС працюватиме з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, у вівторок – з 11:00 до 18:00, перерва – з 13:00 до 14:00.

Нагадаємо, Львівська митниця ДФС також відкрила телефонну гарячу лінію для власників автомобілів на єврономерах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!