Львівська митниця запровадила нові інформаційні сервіси для підприємців

2277 0
Львівська митниця ДФС запровадила додаткові інформаційні сервіси для суб’єктів підприємницької діяльності.
фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

З метою сприяння міжнародній торгівлі та забезпечення справляння платежів, збільшення товарообігу Львівська митниця спільно з Львівською облдержадміністрацією оновила інтерактивну карту щодо інформації про підрозділи митного оформлення. Карта доступна в мережі інтернет на сторінці Львівської ОДА. Переглянути її можна за посиланням.

Відтепер додатково надаватиметься інформація про порядок проходження митного оформлення товарів. Також суб’єкт зовнішньоекономічної діяльності може зайти на сайт і переглянути інформацію про свій товар, зокрема час митного оформлення (коли подано декларацію та закінчено оформлення, чи відмовлено у митному оформленні, якщо так, то з яких причин.) Інформація буде оновлюватись кожні три години.

«Таке нововведення передусім спрямовано на відкритість і прозорість діяльності Львівської митниці. Окрім того, керівники підприємств зможуть самі контролювати перебіг митного оформлення, а не зі слів декларантів чи своїх підлеглих», - зазначив начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук.

Читайте також: ПРИКОРДОННИКИ НЕ ЗНАЮТЬ, ЧИ ВІДНОВИТЬ ПОЛЬЩА ДОЗВОЛИ MRG ІЗ 2 СЕРПНЯ

Окрім того, до цієї карти додано місце розташування підрозділів митного оформлення на карті Google та відеоперегляд доїзду до них.

«Цей сервіс, перш за все, зручний для водіїв, які зможуть наочно переглянути маршрут доїзду, зорієнтуватись на місцевості», - відзначив Левко Прокіпчук.

Як відомо, Львівська митниця спільно з ЛОДА запровадила низку сервісів для громадян та суб’єктів ЗЕД. Зокрема на сайті ЛОДА можна переглядати в режимі онлайн ситуацію щодо накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску, інформацію про розташування митних постів, їх основні показники роботи.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!