Львівська облрада призначила керівників комунальних медзакладів

1555 0
Питання про призначення гендиректора в Охматдит – перенесли.
фото: Фотографії старого Львова

фото: Фотографії старого Львова

Депутати Львівської облради під час сьогоднішнього засідання сесії проголосували за призначення директорів низки медзакладів.

Так, Тетяна Пошивак очолила Львівський обласний спеціалізований центр радіаційного захисту населення. Контракт із нею укладуть на 5 років. Тетяна Пошивак очолює центр із 2008 року.

Директором Львівського обласного державного клінічного лікувально-діагностичний ендокринологічного центру призначений Юрій Вендзілович. Із ним також укладуть контракт на 5 років. До цього часу Юрій Вендзілович був в. о. директора центру.

Нагадаємо, сьогодні ж Львівська облрада призначила Марію Малачинську гендиректоркою Львівського обласного клінічного перинатального центру. А от питання про призначення гендиректоркою дитячої обласної лікарні Охматдит Олександри Бурди, за ініціативи заступника голови ЛОР Богдана Гагалюка, перенесли. Попередньо Олександра Бурда перемогла у конкурсі на посаду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!