Львівська облрада виділила додаткові кошти на реконструкцію перинатального центру

1911 0
Також додадуть грошей на ремонт пологового відділення Львівської обласної лікарні.
фото: Фотографії старого Львова

фото: Фотографії старого Львова

Сьогодні, 11 грудня, Львівська обласна рада перерозподілила кошти, що залишаться після виконання дохідної частини бюджету за підсумками року. Ідеться про 72,5 млн грн, повідомляє прес-служба ЛОР.

Відтак, на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона виділили 15 млн грн.

А 10,85 млн грн додатково скерують на капітальний ремонт інженерних мереж та приміщень 1-го, 3-го та 4-го поверхів пологового корпусу обласної клінічної лікарні.

Читайте також: Чому досі не відкрили пологове відділення Львівської обллікарні

Нагадаємо, що пологове відділення Львівської обласної лікарні на вулиці Некрасова закрилина ремонт у серпні минулого року і планували відкрити вже у листопаді 2017-го. Згодом відкриття оновленого відділення анонсували на квітень.

У відділенні проводять капітальний ремонт інженерних мереж 1-го, 3-го і 4-го поверхів, впроваджують енергозберігаючі заходи. Також мають закупити нове обладнання. Роботи виконує компанія «БМ Комфорт», що перемогла у відповідному тендері з пропозицією 56,9 млн грн.

Додамо, що у Львівському обласному перинатальному центрі реконструюють гінекологічне відділення. Пологове відділення запрацювало влітку після того, як було закрите 5 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!