Львівська облрада змінила умови виділення грошей на придбання житла військовим

1896 0
Тепер максимальний відсоток співфінансування становитиме 40%.
фото: firtka.if.ua

фото: firtka.if.ua

Сьогодні, 10 вересня, Львівська обласна рада внесла зміни до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО у частині щодо придбання житла для військових та родин Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє пресслужба ЛОР.

Читайте також: В Україні пропонуютьреформувати законодавство про ветеранів

Зміни передбачають, що граничний максимальний відсоток співфінансування з обласного бюджету на придбання житла становитиме 40% замість 25%, як це було раніше. Окрім того, встановили ранжування відповідно до індексу податкоспроможності  територій. Якщо індекс низький, то область співфінансуватиме 40%, якщо високий – 10%. Максимальний відсоток співфінансування з обласного бюджету для Львова – 20%.

Читайте також: Львовом пройшов Марш нескорених. Відео

Також зміни дозволяють використовувати кошти обласного бюджету на придбання земельної ділянки, на якій розташовується будинок, що є предметом договору.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!