Львівська облрада звільнила Володимира Гірняка з посади заступника голови ЛОР

2102 0
«За» відповідне рішення проголосували 45 депутатів із 46, які брали участь у голосуванні.
фото: Фотографії старого Львова

фото: Фотографії старого Львова

Сьогодні, 2 жовтня, під час позачергового засідання сесії Львівської облради депутати звільнили із посади заступника голови ЛОР Володимира Гірняка.

Як розповів голова лічильної комісії ЛОР Ігор Комарницький, із 84 депутатів ЛОР 46 отримали бюлетені та взяли участь у таємному голосуванні. Один бюлетень членами комісії визнаний недійсним, бо у ньому не було жодних позначок. 45 депутатів проголосували «за» звільнення Володимира Гірняка.

Читайте також: «Хто меганеефективно працює – звільнемо». Володимир Гірняк про перевірки обласних закладів

«Дякуємо Володимиру Олеговичу за роботу», – сказав голова ЛОР Олександр Ганущин і перейшов до розгляду наступного питання.

Додамо, сьогодні у Володимира Гірняка день народження.

Нагадаємо, раніше ЛОР вже намагалась звільнити заступника Олександра Ганущина. 10 вересня, депутати ЛОР визнали незадовільною роботу заступників голови ЛОР Володимира Гірняка та Андрія Білоуса. За відповідне рішення проголосували 53 і 51 депутат відповідно.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!