Львівська ОДА пропонує визнати роботу Садового незадовільною

10077 1
Сьогодні зранку з’явися новий варіант ухвали про передачу функцій з вивезення відходів обласній адміністрації, в якому містяться політичні моменти.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

Під час сесії міський голова Львова Андрій Садовий розповів, що сьогодні у Львівській ОДА відбулася зустріч Олега Синютки з керівниками кількох фракцій міської ради. За словами мера, голова ОДА передав депутатам новий варіант угоди про передачу функцій з вивезення сміття від міста до області. І цей варіант, за словами мера, є більш, ніж ультимативний, бо він «унеможливлює будівництво в місті комплексу з переробки сміття».

Голова фракції «Укроп» у Львівській міській раді Ігор Телішевський оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» проект цієї ухвали.

Пунктом першим ухвали пропонують визнати, що ситуація з вивозом сміття у Львові потребує негайного втручання органів державної влади. А в другому пункті депутатам пропонують визнати роботу мера Львова у цьому питанні незадовільною.

Читайте також: Виконком ЛМР погодив передачу повноважень з вивозу відходів Львівській ОДА

Також місто має до 10 липня заплатити 150 млн в якості оплати за вивезене сміття, а ЛКП «Львівспецкомунтранс» -- передати в спільну комунальну власність.

За словами Андрія Садового, зараз цей документ опрацьовують директор юридичного управління міської ради та директор департаменту поводження з відходами, відтак буде оголошено перерву для консультацій з головами фракцій.

«Не пригадую, щоби міські депутати під тиском голосували за проекти рішень, підготовлені на Винниченка» -- підкреслив Садовий.


Читайте також:
29 Червня, 2017 17:36
Манисто …."визнати роботу мера Львова у цьому питанні незадовільною."- от й треба зробити таємне голосування шоби народ відверто проголосував чи є робота Садового Задовільною чі НЕ задовільною...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!