Львівська ОДА просить Кабмін не обмежувати час роботи ресторанів і кафе

1720 0
У ЛОДА пропонують розмежувати кафе, ресторани та нічні розважальні заклади.
Фото: DW

Фото: DW

ЛОДА звернулася до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, аби внести зміни до постанови Кабміну від 20 травня про карантин. Про це повідомляє прессблужба ЛОДА.

Львівська ОДА пропонує розмежувати заклади громадського харчування, рестораніи, кафе та нічні розважальні заклади, провести між ними градації, закцентувавши увагу на тому, що заклади громадського харчування не пропонуватимуть відвідувачам брати участь у будь-яких розважальних програмах. Це дасть можливість закладам харчування працювати довше, аніж до 23 години.

Читайте також: Вражені Covid-19 легені помітні неозброєним оком. Патологоанатом про те, що показує розтин інфікованих

«Розвиток економіки та підтримка бізнесу також є важливою складовою добробуту наших мешканців. Тому вважаю, що звернутися до Уряду, аби відкоригувати роботу закладів харчування є правильним рішенням», – каже голова ЛОДА Максим Козицький.

Нагадаємо, Кабмін на черговому етапі послаблення карантину дозволив працювати розважальним закладам, але лише до 23:00.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!