Львівська опера перенесла вистави через карантин вихідного дня

1242 0
Квитки просять обмінювати заздалегідь.
Фото: Львівська опера

Фото: Львівська опера

У Львівській національній опері через рішення уряду про запровадження карантину вихідного дня перенесли усі вистави, які мали відбутися у вихідні, 14, 15, 21, 22, 28, 29 листопада. Про це йдеться на сторінці Опери у Фейсбук.

Читайте також: Чи зможуть ресторани Львова працювати цими вихідними і чи їх штрафуватимуть за це. Пояснення юриста 

Зокрема, прем’єра опери «Турандот» Дж. Пуччіні відбудеться 20, 26 та 27 листопада замість 21, 22 та 28 листопада. Відвідувачам пропонують обміняти квитки на актуальні дати прем’єри опери «Турандот» Дж. Пуччіні.

Водночас глядачам, які придбали квитки на оперу «Служниця-пані» Дж. Перголезі (14.11) та балети «Створення світу» А. Петрова (15.11), «Лебедине озеро» П. Чайковського (29.11), пропонують обміняти квитки та переглянути прем’єру опери «Турандот» 20, 26 чи 27 листопада.

Квитки просять обмінювати заздалегідь, звернувшись у касу Львівської національної опери або через сайт.

Читайте також: Храми мають бути відкритими у «карантин вихідного дня». Заява Церков

Нагадаємо, учора ввечері стало відомо, що Львівська міська рада готує позов до суду на рішення кабміну про карантин «вихідного дня». 11 листопада Кабінет Міністрів запровадив в Україні так званий «карантин вихідного дня». В Україні він запрацює із 14-15 листопада і діятиме попередньо до 30 листопада. Працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки, оператори поштового зв'язку, атвозаправки, транспорт, готелі та ті, хто надають соціальні послуги. На вихідних заборонять масові заходи, діяльність спорт-комплексів, басейнів, розважальних зон у ТРЦ, а ресторани та кафе зможуть працювати лише на виніс. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!