Львівська опера після перерви у 5 місяців запрошує на гала-концерти та вистави. Нові правила відвідування

1879 0
Адміністрація Оперного театру просить не дарувати артистам квіти.
Фото: Руслан Литвин/Львівська опера

Фото: Руслан Литвин/Львівська опера

Львівська опера запрошує на два Гала-концерти із опер Джузеппе Верді у межах циклу концертів «Львів Опера-Гала», що розпочинають 121-ий театральний сезон. Вистави відбуватимуться протягом 28-30 серпня, повідомляється на сайті опери.

Перший концерт – «Верді-Гала» – відбудеться 28 і 29 серпня. Солісти театру  у супроводі оркестру Львівської національної опери виконають арії та ансамблі з опер «Набукко», «Ріголетто», «Трубадур», «Травіата», «Бал-маскарад», «Сила долі», «Дон Карлос», «Аїда» Джузеппе Верді. Виконувати партії будуть Олеся Бубела, лауреатка міжнародних конкурсів та солістка Заслуженої академічної капели України «Трембіта», Анна Носова, стипендіатка Вагнерівського товариства і лауреатка міжнародних конкурсів. Також у виставі можна буде почути баритон Ореста Сидора, заслуженого артиста України, та голоси інших солістів.

Концерт «Балет-Гала», що відбудеться 30 серпня, стане першим після карантинної перерви. Артисти балету Львівської опери представлять фрагменти з творів «Дон Кіхот» та «Баядерка» Людвіга Мінкуса, «Лебедине озеро» та «Лускунчик» Петра Чайковського, «Спартак» Арама Хачатуряна та інші. На сцені можна буде побачити Вікторію Димовську, заслужену артистку України і учасницю міжнародних фестивалів, Сергія Качура, провідного соліста балету і заслуженого артиста України, а також провідного соліста балету Андрія Михаліха та інших артистів.

З огляду на епідеміологічну ситуацію, Львівська опера закликає дотримуватися наступних правил:

  • Відвідувати театр можна лише у масці, заборонено знімати її впродовж усього перебування у театрі;
  • при купівлі квитків у касі театру рекомендується безготівкова оплата, також квитки можна придбати онлайн 
  • близькі особи або ж родини можуть перебувати в ложі, придбавши три або більше квитків в одну ложу. Також близькі особи або родини (але не більше 4 осіб) можуть придбати місця разом у партері (ряд 2-5);
  • утримуватися від дарування квітів артистам
  • Сідати поруч з іншими відвідувачами, а також самостійно змінювати місце, вказане на квитку – заборонено. Місця, які заборонено займати, зазначені обмежувальними стрічками.

Більш детально прочитати умови дотримання протиепідемічних заходів можна на сайті Львівської опери у розділі «Візит до театру».

Львівська національна опера призупинила показ вистав із 12 березня 2020 року і Гала-концерти стануть першим великим заходом після перерви у понад 5 місяців. Раніше, 15 серпня, Львівська опера відкрила 121-й театральний сезон.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!