Світлина Львівської опери увійшла до 10 фотопам’яток Вікіпедії

4032 0
Світлина із оперним театром у Львові перемогла у конкурсі «Вікі любить пам’ятки» та стала однією з 10 цьогорічних фотографій пам’яток, які обрали з більш як 36 000 учасників.
Фото:.saga.ua

Фото:.saga.ua

Міжнародний проект "Вікі любить пам’ятки" спрямований на створення повної ілюстрованої інформаційної бази про культурний спадок світу. Фотоконкурс відомого ресурсу проводять щорічно. У 2016-му він відбувся у 40 країнах, а в Україні участь взяли понад 36 тисяч фотографів зі світлинами більше 14-х тисяч об’єктів культурної спадщини.

Фото Костянтина Брижниченка

Світлина Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відомого фотографа Костянтина Брижниченка, який уже тріумфував у декількох конкурсах, посіла почесне 3 місце. 

Участь у конкурсі взяли 258 авторів, троє з них потрапили до десятки найактивніших завантажувачів фото у світі. Переможців конкурсу нагородили 3-го грудня у Національному музеї історії України. 10 світлин, що увійшли до фотопам'яток Вікіпедії, можна переглянути ТУТ.

За матеріалами: Українська правда. Життя

Опублікувала Людмила Рубцова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!