Як Львівська опера відкрила новий 122-й театральний сезон. Фото

2018 0
На площі перед Театром відбувся урочистий концерт та відзначили найкращих артистів.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

12 серпня Львівська національна опера відкрила свій новий 122-й театральний сезон. Його розпочали з урочистого концерту на площі перед театром, де артисти опери пройшлися червоною доріжкою, а слухачі мали нагоду послухати найвідоміші хіти оперного мистецтва. Про це повідомляють у пресслужбі театру.

Читайте також: Постановку Львівської національної опери вперше транслюватимуть на увесь світ

У серпневому репертуарі представлять опери «Наталка Полтавка» Миколи Лисенка, «Лис Микита» Івана Небесного, «Тоска» Дж. Пуччіні, балет «Лебедине озеро» Петра Чайковського, а також концерти Української музики і «Верді-Гала». Детальніше ознайомитися можна за посиланням.

Читайте також: Стала відома програма фестивалю класичної музики LVIVMOZART 2021

 

Нагадаємо, з нагоди 30-ї річниці Незалежності України Львівська національна опера також представить у серпні низку грандіозних заходів. Зокрема, початок нового сезону стартує з трансляції сучасної української опери «коли цвіте папороть» Євгена Станковича на сайті Opera Vision, яку побачить весь світ. 

Фото пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!