Львівська патрульна здобула срібло на чемпіонаті з джиу-джитсу. Фото

1517 1
Раніше Олена Головчак перемагала у «Гонці націй».
Фото: Олена Головчак/Фейсбук

Фото: Олена Головчак/Фейсбук

Львівська патрульна Олена Головчак здобула срібло на чемпіонаті з джиу-джитсу серед управлінь патрульної поліції, що відбувся у Полтаві 25 січня. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Команда Львівщини уперше взяла участь у чемпіонаті серед управлінь патрульної поліції України. Загалом у змаганнях взяли участь 168 поліцейських. Олена Головчак стала призеркою серед жінок у ваговій категорії до 57 кг.

Фото: Патрульна поліція Львівщини

Олена Головчак є кандидатом в майстри спорту з дзюдо і майстром спорту із самбо. Раніше у складі команди патрульної поліції Львівської області вона перемогла у «Гонці націй».


Читайте також:
27 Січня, 2020 20:37
666 ...залишилось тільки всім порушникам "війти" до категорії до 57кг ... в свій час тренувався в залі на Конотопській разом із чемпіоном світу з самбо теж в категорії до57 кг ... так він біля нас , "масіков", був маленький-маленький і зовсім НЕ чемпіон ... та з часом він таки конкретно окабанів , та вже не був бійцем ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!