Політична реклама

Львівська політехніка проведе знайомство з абітурієнтами онлайн

1533 0
Завтра, 26 квітня, о 14. 00, Національний Університет «Львівська політехніка» проведе День знайомства з абітурієнтами у формі вебінару.

НУ «Львівська політехніка» втілює у життя такий проект вперше. Про це розповів директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації НУ «Львівська політехніка» Олександр Захар’яш, - повідомляє Освітній портал.

Майбутні студенти також мають можливість залишити свої запитання на електронній скринці.

Абітурієнти та їх батьки зможуть запитати щодо умов вступу та напрямків підготовки і почути відповіді від директорів інститутів, кафедр.

Для участі у вебінарі необхідно перейти за посиланням: http://connect.loippo.lviv.ua/r83282402/, веб-кімната має назву «Львівська політехніка»-2013 on-line. 

Вхід у веб-кімнату через опцію "Гість". Реєструватись українською мовою в форматі "Район, прізвище, ім’я учасника". Перед початком роботи необхідно на комп’ютері оновити флеш-плеєр до останньої версії, під’єднати мікрофон, колонки та веб-камеру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!