Львівська політехніка шукає нового ректора

4125 0
З 2007 року університет очолює Юрій Бобало.
Фото: lp.edu.ua

Фото: lp.edu.ua

Міністерство освіти і науки оголосило конкурс на посаду ректора Національного університету «Львівська політехніка». Про це йдеться на сайті міністерства.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років. Строк подання заяв – два місяці з дня опублікування оголошення, тобто з 15 березня.

Читайте також: Львівські університети увійшли до топ-5 вишів за середнім балом ЗНО вступників

Ті, хто хоче взяти участь у конкурсі, мають подати пакет документів за адресою: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ-135, 01135. Копії документів можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента/ки, засновником або нотаріально. Увесь перелік необхідних документів можна переглянути за посиланням. Телефон для довідок: (044) 481-32-35.

Додамо, що з квітня 2007 року Львівську політехніку очолює 73-річний Юрій Бобало — учений у галузі радіотехніки, доктор технічних наук, професор.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!