Львівська поліція затримала хулігана, який повідомив про замінування лікарні

1941 0
Ним виявився 41-річний працівник сфери освіти.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

Працівники поліції встановили особу аноніма, який сьогодні повідомив про замінування обласної психіатричної лікарні. Як повідомляє відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, ним виявився 41-річний житель одного з міст області, який працює у галузі освіти. Зараз з ним проводять першочергові слідчі дії.

Також у поліції повідомляють, що не знайшли вибухових пристроїв на території лікарні.

Нагадаємо, сьогодні, 26 липня, о 12.45 на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшло анонімне повідомлення про замінування відділення однієї з львівських лікарень, розташованої по вулиці Кульпарківській.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. З відділення було евакуйовано 90 пацієнтів та 22 працівників.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!