Львівська поліція затримала подружжя наркодилерів

2749 0
Чоловік з дружиною збували у Львові метадон.
фото: Нацполіція Львівщини

фото: Нацполіція Львівщини

Правоохоронці у Львові затримали 60-річного чоловіка та його 59-річну дружину, які збували в приватному будинку наркотичну речовину метадон у великих кількостях. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

Під час затримання та обшуку поліція виявила, окрім наркотиків, мобільні телефони, сім-карти різних операторів, автомобільні номерні знаки іноземної реєстрації та гроші, виручені від збуту наркотиків в національній та іноземній валюті. Вартість виявлених наркотичних засобів за цінами «чорного» ринку становить понад триста тисяч гривень.

Читайте також: Львів'янин самотужки затримав злочинця, який накинувся на дівчину з ножем

Подружжя затримали та повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Невдовзі зловмисникам оберуть запобіжний захід.

Фото Нацполіції Львівщини

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!