Львівська поліція затримала водія автобуса, який збив дівчинку

6204 1
Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.
Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Львівські поліцейські затримали водія автобуса №11, який вчора, 20 березня, у Рясному збив насмерть 10-річну дівчинку. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

Невдовзі суд обере для затриманого міру запобіжного заходу. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, аварія трапилася 20 березня близько 17:30 на вулиці Величковського. Попередньо встановлено, що водій автобуса, 58-річний мешканець Золочева, наїхав на 10-річну дівчинку, котра від отриманих травм померла на місці події.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Водієві загрожує від трьох до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Додамо, що маршрут №11, який курсує з проспекту Червоної Калини до Рясного, обслуговує ТзОВ «Міра і К».


Читайте також:
22 Березня, 2019 22:10
Оля Вчіть дітей переходити правильно дорогу. Сама була свідком, як підлітки перебігали дорогу біля АТБ в Рясному-2: вони навіть не оглянулись чи щось їде!!! Просто навмання бігли. Жаль водія. Він не винний.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!