Львівська поліція знайшла трьох підлітків, котрі втекли з притулку

1358 0
Двоє хлопців та дівчина поїхали зі Львова в інші області України.
Фото: prytulok.lviv.ua

Фото: prytulok.lviv.ua

Працівники ювенальної превенції Залізничного відділу поліції та Головного управління Національної поліції у Львівській області розшукали трьох підлітків, котрі кілька днів тому без попередження пішли з дитячого притулку у Львові.

Як інформує відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, одного з підлітків – 14-річного Олега – правоохоронці  розшукали за місцем проживання – в Івано-Франківській області. Ще двоє – шістнадцятирічні Маркіян та Тетяна поїхали у Київську область до родичів дівчини. Усі підлітки здорові та неушкоджені.

Як повідомлялося, у Залізничний відділ поліції 3 липня звернулася працівниця дитячого притулку відкритого типу по вулиці Левандівській у Львові. Як повідомила жінка, з будинку без попередження пішли троє вихованців – двоє хлопців віком 14 та 16 років, а також 16-річна дівчина. Працівники Залізничного відділу поліції оголосили підлітків у розшук та відкрили кримінальне провадження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!