Львівська Сенсотека перемогла в одній з номінацій Всеукраїнського конкурсу «Бібліотека року»

2207 0
Аналогічну перемогу вона вже отримувала у 2017 році за проєкт Urban-бібліотеки.
Фото: google.maps

Фото: google.maps

енсотека перемогла у номінації «Середні бібліотеки» у Всеукраїнському конкурсі «Бібліотека року 2020». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Центральна бібліотечна система для дорослих, бібліотека-філія № 18 отримала перемогу у конкурсі «Бібліотека року 2020» в номінації «Середні бібліотеки» за проєкт «Сенсотека». Відповідне звання бібліотечний простір отримав напередодні Всеукраїнського дня бібліотек від Української бібліотечної асоціації.

Читайте також: Львів спить, Шептицький працює. Репортаж із першої цілодобової бібліотеки

Аналогічну перемогу вона вже отримувала у 2017 році за проєкт Urban-бібліотеки.

Нагадаємо, що сенсотека – проект перетворення публічної бібліотеки № 18 Централізованої бібліотечної системи міста Львова у освітній інклюзивний простір спільного зростання. Цей про'кт інтегрує людей з інвалідністю у суспільство через спільну взаємодію: проведення спільних заходів, відповідне облаштування, маркування простору і технічне забезпечення.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!